RING OSS - 016-201 60 26

Grävmaskin Södermanland

RING OSS - 016-201 60 26

Hjullastare

Vi säljer förutom grävmaskin i Södermanland även hjullastare och andra entreprenadmaskiner.

Förutom grävmaskin i Södermanland säljer även vårt företag även hjullastare till samtliga kommuner i länet; Eskilstuna, Flen, Gnesta, Katrineholm, Nyköping, Oxelösund, Strängnäs, Trosa och Vingåker. 

Hjullastare i olika storlekar

Vi är stolta återförsäljare av Ljungby Maskins hjullastare men säljer även begagnade hjullastare av andra märken; Caterpillar, JCB, Wacker Neuson och Weidemann. Vi ser alltid till att vi har ett par begagnade hjullastare i lager redo för leverans till kund. 

Våra hjullastare från Ljungby Maskin finns i olika storlekar; allt från 9-32 ton. Vi har hjullastare för olika ändamål. Vi har valt att samarbetar med Ljungby Maskin för att kunna erbjuda våra kunder en riktigt bra maskin.

Detta får ni:

  • Låga totalkostnader.
  • Lösningar efter dina behov.
  • Driftsäker och servicevänlig hjullastare.
  • Unikt lastaggregat.
  • Kraftfulla miljömotorer.
  • Marknadens lägsta ljudnivå.

Hjälper er hitta rätt hjullastare

Tack vare vår goda maskinkännedom kan vi hjälpa er hitta rätt produkt. Tillsammans hjälper vi er att välja modell och utrustning till er hjullastare i Västerås. Vi optimerar även maskinen efter era önskemål. Hjullastarna går även förutom i gult att få i svart.

Är ni på jakt efter en hjullastare i Södermanland? Eller någon annan stad i länet; Eskilstuna, Flen, Gnesta, Katrineholm, Nyköping, Oxelösund, Strängnäs, Trosa och Vingåker.

Kontakta oss, vi hjälper er hitta rätt hjullastare till er!